Botoşani: Un autocar ce transporta 21 de copii a luat foc

Un autocar în care se aflau 21 de copii a luat foc, marți dimineață, în județul Botoșani. Până la sosirea echipajelor ISU, șoferul a reușit să stingă flăcările și nimeni nu a fost rănit.

„Un autocar în care se aflau 21 de copii a luat foc, în această dimineață, pe o stradă din localitatea Dumeni, comuna George Enescu. Conducătorul auto a observat că iese fum de la compartimentul motor, a evacuat imediat călătorii și a sunat după ajutor. La fața locului s-a deplasat un echipaj echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă și spumă. Până la sosirea pompierilor, șoferul a împiedicat propagarea flăcărilor folosind mai multe stingătoare. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Au ars materialele combustibile aferente compartimentului motor. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit”, a transmis ISU Botoșani.

Aflați amănunte de pe g4media.ro.

Citește și VIDEO cu momentul în care o autoutilitară se izbește într-o casă.

Astăzi, în jurul orei 12.00, o autoutilitară, înmatriculată pe Vrancea, care circula pe raza localității Dorna Candrenilor, dinspre Bistrița spre Vatra Dornei, s-a izbit într-o casă. 

Șoferul ar fi adormit la volan.

În momentul accidentului, proprietarii casei se aflau in interiorul acesteia.

Înaintea impactului au fost smulși șapte stalpi introduși în ciment, iar pe urma autovehiculul s-a izbit în casă și într-un copac.

Lasa un comentariu