Autoturism căutat în Germania descoperit de poliţiştii de frontieră ieşeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit un autoturism marca Mercedes Benz, care figura ca fiind bun căutat în vederea confiscării. Alerta era introdusă de autorităţile din Germania.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare. Ei au constatat că acesta figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania”, a declarat Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, Comisar-șef de poliţie, LAZĂR DENIS MIHAELA

Autoturism căutat în Germania descoperit
Autoturism căutat în Germania descoperit de poliţiştii ieșeni

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor detăinuire şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. Autoturismul, în valoare de 10.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

O fată în vârstă de 13 ani, salvată de tatăl său în ultimul moment, după ce s-a spânzurat.

O fată în vârstă de 13 ani a vrut să-și pună capăt zilelor, luni dimineața. Aceasta s-a spânzurat de o scară la ferma familiei, aflată în apropiere de municipiul Vaslui. Din fericire, tatăl ei a descoperit-o la timp, iar medicii de pe ambulanță au reușit să o salveze.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, tatăl fetei a fost alertat de lătratul câinilor. În momentul în care a ieșit afară din casă și-a găsit fiica atârnând în ștreang de o scară.