Amenzi de peste 145.000 lei pe drumurile din Iaşi, ieri, în câteva ore

Amenzi de peste 145.000 lei pe drumurile din Iaşi, ieri, în câteva ore. Pe 26 august a.c., în intervalul orar 10.00-14.00, polițiștii rutieri ieșeni au continuat seria acțiunilor pentru creșterea gradului de siguranță rutieră al participanților la trafic.

În cadrul acțiunii de astăzi, polițiștii ieșeni au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Suceava, Neamț, Botoșani și Vaslui.

Astfel, polițiști rutieri de la aceste inspectorate județe de poliție au acționat, împreună cu polițiștii ieșeni, pe raza județului Iași, pentru prevenirea accidentelor rutiere și combaterea principalelor cauze generatoare.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 346 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 145.910 lei.

Totodată, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și au fost reținute 39 de permise de conducere, dintre care 20 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 5 pentru neacordare prioritate de trecere vehiculelor și 14 pentru alte abateri.

Citește și Tânărul care a furat o mașină din Buzău și a făcut accident în Păcurari a evadat din arestul poliției. A sărit pe geam.

Ștefan Petronel Boancă, tânărul în vârstă de 18 ani care a provocat pe 10 august 2021 un accident rutier în cartierul ieșean Păcurari, iar apoi a fugit de la locul accidentului, a evadat.

Tânărul era cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis, instrumentat de Poliția Municipiului Urziceni. În timpul cercetărilor, în cursul zilei de astăzi, tânărul a evadat de sub escortă, sărind un geam al grupului sanitar.

Lasa un comentariu