Zodiacool.ro singurul magazin online care a câștigat premiul pentru ”Best Mobile Presence” la GPeC 2021

Firma ieșeană ZODIACOOL a câștigat, marți 2 noiembrie 2021, la GpeC – cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România și Europa de Est – premiul pentru Best Mobile Presence în E-Commerce. 

Gala a fost prezentată de Andi Moisescu. Dintre 66 de magazine online înscrise în acest an, ZODIACOOL a fost desemnat ca fiind cel care oferă cea mai plăcută experiență de navigare și cumpărare utilizatorului care folosește un dispozitiv mobil. 

Proiectul Zodiacool este un portal complex care oferă informații complete celor care vor să-și îmbunătățească viața prin utilizarea simbolurilor și prin energia obiectelor și, nu în ultimul rând, celor care au nevoie de suport pentru a alege ce e mai bine pentru ei. 

Echipa agenției Artvertising din Iași, cea care se ocupă de dezvoltare web și marketing pentru zodiacool.ro, a fost evaluată timp de 8 luni de 30 experți în marketing online și e-commerce, premiul obținut acum fiind o confirmare în plus a calității muncii lor.

„Proiectul Zodiacool este despre cum să aduci binele în viața ta, în toate aspectele vieții, cum să faci ca lucrurile să meargă spre bine. Acest premiu este un rezultat excepțional obținut în primul rând de cei din echipă care, zi de zi, transformă energia și creativitatea în bine”, a declarat Diana Dimitriu, fondatoarea Zodiacool.

Premiile GPeC sunt printre cele mai râvnite trofee din online-ul românesc, răsplătind de 16 ani performanța în comerțul online din România.

Premiul de Best Mobile Presence în E-Commerce la GPeC  a fost obținut de Zodiacool pe baza punctajelor oferite de Juriul competiției, în urma a două etape de evaluare și a peste 200 de criterii de jurizare a magazinului online. Criteriile, numeroase și variate, analizează cele mai importante elemente de design și structură adaptate cerințelor la zi în domeniul e-commerce: experiența de navigare, ușurința cu care se pot cumpăra produsele, transparența și accesul facil la informații, optimizarea tehnică și pentru motoarele de căutare. 

Pe zodiacool.ro, cel mai mare mall de bine, găsești obiecte de decor, bijuterii și talismane, obiecte feng shui, cristale, aromaterapie, servicii de numerologie și astrologie.

Lasa un comentariu