FOTO. Ziua zero, pentru Rambo si Tolea

Dynamite Fighting Show va decide suprematia dintre Rambo si Tolea! Mai sunt doar cateva ore pana la marea lupta!

Schimb de replici dure inainte de marea confruntare dintre Rambo si Tolea. Se va rupe ringul din Polivalenta ieseana, in aceasta seara in cadrul galei Dynamite Fighting Show, in main event-ul „David vs Goliath”.

Dupa ce s-au urcat cei doi pe cantar, parerile sunt si mai impartite decat pana acum, existand o diferenta de nici mai mult nici mai putin decat 50 de kilograme.

„Nu stiu daca e un avantaj asta. In momentul in care cineva fuge
si cu 50 de kilograme din urma trebuie sa il prinzi” a declarat modest Tolea inainte de marea confruntare.

Adversarul lui Rambo nu a venit la Iasi cu mana goala… Pentru marea lupta si-a adus si vestitul tomberon, in care sa il bage dupa meci pe Rambo. Insa Tolea nu s-a gandit daca ieseanul va incapea sau nu in tomberon.

„Uite nu i-am facut proba. Dar in seara asta primul lucru asta fac. Primul lucru fac proba si dupa aceea intru in ring cu el”, a completat Tolea.

Rambo i-a pregatit lui Tolea o surpriza

Rambo este insa pregatit. Chiar daca a fost sfatuit de catre Tolea sa renunte si sa plece in America inainte de marea confruntare, ieseanul a ramas acasa, s-a pregatit cat se poate de bine si acum il asteapta cu mare nerabdare momentul in care va intra in ring. Si Rambo i-a pregatit combatantului sau o surpriza.

„Sunt aici, indiferent de situatie nu dau inapoi de la provocari. Imi place sa ma bat cu adversari mult mai mari decat mine si se va vedea rezultatul final. Astept acest meci. Vreau sa termin cu bine anul cu siguranta. Dupa ce il voi bate, daca va vrea sa se mai bata in alta gala va trebui sa ceara voie de la mine. Voi iesi invingator” a declarat cu multa siguranta in glas Florin Lambagiu, alias Rambo.

Luptatorul iesean nu s-a lasat deloc impresionat de gestul lui Tolea Ciumac si considera ca cine sapa groapa altuia, intotdeauna cade singur in ea.

„Cu siguranta il voi baga eu in tomberon.” a concluzionat Florin
Lambagiu.

Luptele vor fi spectaculoase

Cat despre Organizatorul acestui mare eveniment, promotorul Catalin Morosanu este sigur ca toate luptele vor fi spectaculoase si ca toata lumea va fi multumita de eveniment.

„Intr-adevar mai sunt doar cateva ore, cred ca va fi un show total. Vreau razboi suntem gladioatori moderni si trebuie sa aratam ca suntem puternici.”

Lupta dintre Rambo si Tolea sau David vs Goliath va avea loc in aceasta seara cu incepere de la ora 20.00. Gala va fi gazduita de catre Sala â Polivalenta din Iasi, iar bilete pot fi achizitionate inca atat online, cat si de la caseria institutiei.

Laura Hulubei

Lasa un comentariu