Seara Frantuzeasca la Mamma Mia!

Clientii care au ales sa inceapa saptamana pe terasa din inima orasului, au avut parte de o adevarata „calatorie” pe meleaguri franceze. De la muzica, pana la vinuri si mancaruri cu specific frantuzesc, totul a fost pregatit in detaliu, cu multa grija si atentie pentru ca invitatii sa ramana cu o amintire de neuitat. Cu ce bucate alese au fost intampinati de aceasta data oaspetii de catre personalul de la Mamma Mia Restaurant&Catering am aflat chiar de la chef-ul bucatar: o savuroasa tocanita de vitel!Ca orice sef care se respecta, Petrica Mihai nu a vrut sa ne dezvaluie cu exactitate reteta preparatului sau, insa ne-a spus care este cel mai important ingredient folosit pentru ca tocanita sa fie cea mai buna… „Daca faci ceea ce faci si pui dragoste, iti iese. Daca nu, nu! Oricat ai incerca nu o sa fie niciodata la fel.”, ne-a spus chef bucatar Petrica MihaiSi cum nicio astfel de seara nu putea culmina decat cu un desert specific frantuzesc, cei de la Mamma Mia Restaurant&Catering, au pregatit o prajutura cu foietaj, numai buna sa te lingi pe degete.Astfel s-a scris povestea unei noi seri de vis, in care clientii restaurantului au fost rasfatati si s-au bucurat de delicatesele pe care doar intr-o adevarata calatorie in Franta le-ar fi putut altfel savura. Surprizele pe care Mamma Mia Restaurant&Catering le pregateste iesenilor si nu numai, nu se opresc aici. In fiecare luni, pana la finalul sezonului estival ei vor putea realiza calatorii gastronomice in diferite colturi ale lumii. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati un like paginii de facebook a restaurantului, pentru a fi in fiecare zi la curent cu toate detaliile despre noile „destinatii”. Lunea Viitoare, Restaurantul Mamma Mia va va purta pe meleagurile lui Romeo si ale Julietei.

Lasa un comentariu