Zi cu emoții la FCSB! Cei 5 jucători care s-ar fi reinfectat cu coronavirus și-au primit rezultatele + Andrei Vlad s-a izolat! Poate rata meciul României U21

FCSB a primit azi o veste excelentă înaintea partidei cu Academica Clinceni, de luni, ora 21:00: cei 5 jucători care primiseră un nou test pozitiv, deși fuseseră declarați vindecați înainte de derby-ul cu Dinamo, au ieșit negativi și se pot alătura lotului, relatează gsp.ro

Mijlocașii Ovidiu Popescu și Andrei Pandele și fundașii Andrei Miron, Iulian Cristeași Vali Crețu au scăpat de COVID-19! Se pare că aceștia ar fi ieșit pozitivi la precedentul test din cauza unor reminiscențe ale virusului în organism, fără a fi însă contagioși!

Cei cinci au primit azi rezultatele celor mai recente teste și acesta au fost negative. Astfel, în lotul lui Toni Petrea nu mai există niciun jucător bolnav de coronavirus. Popescu, Pandele, Miron, Cristea și Crețu vor reveni miercuri la antrenamentele echipei, iar antrenorul se poate baza pe ei la următorul meci. Astfel, FCSB nu va mai fi nevoită să improvizeze în centrul defensivei, Cristea și Miron urmând să revină ca titulari.

Andrei Vlad, în izolare

Portarul lui FCSB a intrat în izolare la naționala de tineret, după ce Alex Pașcanu, colegul său de cameră, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Vlad, considerat contact direct, a rămas la Buftea, acolo unde echipa națională desfășura cantonamentul, în timp ce restul lotului s-a mutat la hotelul Marriot. DSP va decide dacă va putea face parte din lotul pentru partida de marți cu Malta U21, el va fi retestat în această seară. Vlad a fost deja infectat cu noul coronavirus, ratând meciurile lui FCSB cu Topola și Slovan Liberec din Europa League.

Lasa un comentariu