WIZZ AIR LANSEAZĂ HARTA INTERACTIVĂ DE PLANIFICARE A CĂLĂTORIILOR

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică* din Europa, a lansat miercuri Harta pentru planificarea călătoriilor, un instrument de căutare nou și actualizat permanent, conceput pentru a ajuta pasagerii să stabilească către ce destinații din rețeaua WIZZ pot zbura în momentul căutării și să îi informeze cu privire la restricțiile de călătorie cauzate de pandemia de coronavirus.

În această perioadă incertă pasagerii se pot baza pe Harta Wizz Air de planificare a călătoriei pentru a verifica rutele operaționale și regulile de călătorie relevante folosind un sistem cu coduri de culori. Pentru a folosi harta, pasagerii trebuie doar să selecteze aeroportul de plecare dorit și apoi să aleagă oricare dintre destinațiile disponibile din rețeaua WIZZ.

Țările și aeroporturile sunt codificate peculori în funcție de restricții – verde înseamnă că nu există restricții pentru a intra în țară pe caleaaerului; galben înseamnă că există restricții parțiale (test / carantină / izolare) pentru a intra în țară prin aer; roșu înseamnă că există interdicție totală sau parțială de a intra în țară prin transport aerian.

Pentru informații suplimentare cu privire la reglementările de călătorie, pasagerii pot selecta anumite rute care îi vor direcționa către o pagină de informații de călătorie specifice fiecărei țări, care include linkuri relevante către site-urile guvernamentale, pagini de călătorie utile și orice formulare obligatorii ce trebuie completate înainte de plecare.

Harta planificării călătoriilor este actualizată zilnic la ora 18:00 CET, dar Wizz Air recomandă pasagerilor să verifice cât mai bine condițiile de îmbarcare înainte de plecare, deoarece acestea ar putea fi supuse modificărilor zilnice, iar compania aeriană își încurajează întotdeauna pasagerii să cumpere WIZZ Flex pentru a scăpa de griji.

Prin adăugarea WIZZ Flex la o rezervare pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau la o altă destinație, pot modifica rezervarea pentru orice zbor WIZZ la alegere.

Zsuzsa Poos, Chief Customer & Marketing Officer la Wizz Air, a declarat: „Căutăm întotdeauna să îmbunătățim experiența clienților pe parcursul călătoriei, precum și pe site-ul nostru, iar acest nou instrument de căutare va ajuta pasagerii să vadă unde pot și unde nu pot călători.

Credem că Harta planificării călătoriilor va reduce grijile pasagerilor cu privire la călătorii în aceste vremuri incerte deoarece îi menține la curent cu ultimele informații de călătorie, astfel încât pasagerii să poată descoperi în continuare destinații noi și interesante din rețeaua WIZZ. Scopul nostru este simplu, să îmbunătățim viețile oamenilor prin călătorii la prețuri accesibile, iar Harta planificării călătoriei este încă un alt mod prin care îndeplinim această promisiune pentru clienții noștri. ”

Lasa un comentariu