Windows 7 nu mai primește suport! De ce e necesar să alegi Windows 10 pentru PC-ul tău?

Începând cu 14 ianuarie 2020, toate PC-urile care rulează cu sistemul de operare Windows 7 nu mai primesc actualizări de securitate, de software și asistență tehnică. Astfel, Microsoft recomandă tuturor utilizatorilor individuali și companiilor să treacă pe sistemul de operare Windows 10, pentru a evita situațiile critice, care necesită service sau asistență. Windows 10 oferă cele mai recente actualizări de securitate pentru a menține datele stocate în siguranță.

Cei care continuă să utilizeze Windows 7 după sfârșitul perioadei de asistență, deși vor avea un PC funcțional, acesta va fi mult mai vurnerabil la riscurile de securitate și la viruși. Computerul continuă să ruleze, dar nu mai primește actualizări de software și de securitate de la Microsoft. Chiar și asistența pentru Internet Explorer de pe un dispozitiv cu Windows 7 a fost întreruptă de la 14 ianuarie 2020. Fiind o componentă a sistemului Windows, Internet Explorer urmează ciclul de viață al asistenței pentru sistemul de operare pe care rulează.

Ce ar trebui să faci?

Dacă ești utilizator Windows 7, trecerea la un dispozitiv nou, cu sistem de operare Windows 10 este alternativa cea mai bună. PC-urile actuale, sunt mai performante, fiind, de asemenea, mai rapide și mai ușoare. Sunt disponibile pe piață o gamă suficient de largă, astfel, fiecare utilizator are posibilitatea de a achiziționa un sistem PC sau un laptop nou ori, de ce nu, recondiționat, la un preț foarte accesibil.

Pentru o experiență mai bună, ar trebui să faci o instalare nouă a programelor și aplicațiilor pe noul PC cu Windows 10. Microsoft Store beneficiază de o varietate de aplicații care pot fi descărcate și utilizate cu ușurință.

Unde găsești sisteme PC recondiționate la prețuri mai bune și cu sistem de operare Windows 10?

Un dispozitiv recondiționat este un produs utilizat, dar care, prin diverse programe de leasing, se reîntoarce la producător. După o serie de verificări, teste și îmbunătățiri, echipamentul este repus în vânzare la un preț mult mai avantajos față de un alt produs similar nou. În general, echipamentele recondiționate sunt produse de brand, care se remarcă prin calitate și longevitate. Astfel, achiziționând un produs recondiționat, vei primi garanția unui produs de calitate.

În magazinele fizice Madd Electronics Group, din Iași, București și Cluj-Napoca, ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse, acel dispozitiv care se pliază perfect nevoilor tale. În plus, poți opta pentru sistem de operare preinstalat Windows 10 Home sau Professional, la un preț foarte bun.

De asemenea, în magazinul online (www.pcmadd.com) poți vedea toate produsele din portofoliu, iar, la nevoie, poți solicita consultanță gratuită în vederea alegerii celui mai potrivit echipament IT pentru tine.

Lasa un comentariu