WhatsApp indisponibil pe anumite telefoane din 2020

Aplicaţia WhatsApp, care aparţine de compania Facebook, nu va mai funcţiona pe anumite telefoane, începând cu data de 1 februarie 2020.

Utilizatorii Windows Phone şi cei ai versiunilor învechite şi iOS nu vor mai putea utiliza WhatsApp. Messengerul Windows Phone va înceta să funcţioneze, după 31 decembrie 2019, iar Android OS 2.3.7 şi iOS 8, din data de 1 februarie 2020, titrează „Daily Mail”.

Milioane de utilizatori de WhatsApp nu vor mai avea acces la acest Messenger, mai titreaza publicaţia „Daily Mail”. Surse din cadrul companiei Facebook au menţionat faptul că restricţiile au legătură cu incapacitatea de actualizare pe viitor a aplicaţiei.

WhatsApp restricţionează în fiecare an lista aparatelor pe care poţi rula aplicaţia de chat, următoarea filtrare producându-se la data de 1 februarie 2020. Este vorba despre acele dispozitive care au sisteme de operare iOS 8, precum iPhone 4. Aceste modele Apple vor accesa această versiune doar în cea mai avansată actualizare.

Pentru Android, Whatsapp nu va fi disponibil pentru versiunile 2.3.7., începând de la 1 februarie 2020. WhatsApp va continua să funcţioneze corect, cu actualizările aferente, pentru următoarele sisteme de operare: Android OS 4.0.3, iOS 9, KaiOS 2.5.1 şi/sau mai mari.

Cu toate acestea, faptul că WhatsApp va face aceste schimbări în ce priveşte anumite telefoane, nu înseamnă că aplicaţia se va şterge automat, ci faptul că aplicaţia nu va mai funcţiona corect pe anumite segmente, dată fiind lipsa actualizărilor.

De asemenea, dacă un utilizator al acestor dispozitive şterge programul şi încearcă să-l reinstaleze, nu o va putea face, începând de la data mai sus menţionată.

Lasa un comentariu