Vremea se răcește. Temperaturile scad cu peste 10 grade

Vineri se răcește foarte tare în sud și est, așa că în toată țara va fi mai frig decât în mod obișnuit. În ținuturile vestice se înseninează, dar în celelalte zone vin alte ploi, mai consistente pe partea sud-estică.

Sâmbătă avem vreme rece, ploi frecvente în vestul, nordul și centrul țării, un pic de soare și câțiva stropi în rest. În zona montană înaltă vor fi ninsori și lapoviță, iar vântul va sufla mai tare la munte și în sud-est.

Duminică, temperaturile rămân modeste, domină atmosfera închisă și o să plouă, în special în jumătatea de nord-est. Pe crestele Carpaților mai sunt condiții de lapoviță și ninsoare, iar vântul se intensifică în sudul, vestul și centrul țării.

La munte, vineri, aerul rece cuprinde toată zona montană. În masivele vestice se arată soarele, dar mai vin ceva ploi în Carpații Meridionali și în Orientali. Vântul mai are unele răbufniri, iar pe creste apar ninsorile și lapovița. Și sâmbătă avem o zi neplăcută, cer acoperit, mai multe reprize de ploaie și vânt intens. La fel va fi și duminică: vreme închisă, ploi locale, condiții de de lapoviță și ninsoare în zona montană înaltă.

Lasa un comentariu