Vrei și tu o vacanță ca modelele de videochat de pe LiveJasmin?

Întâi de toate, sunt sigură că vrei o vacanță. Pur și simplu îți dorești să mergi într-un loc splendid, să te bucuri de frumusețile unui mare oraș sau de nisipul îmbietor al unei plaje. Depinde însă unde ar putea fi acea vacanță.

Sunt Claudia, PR la singurul studio de videochat Certificat LiveJasmin din Iași. Știu deci foarte bine unde pleacă vara modelele noastre. Sunt persoane care câștigă enorm în comparație cu fetele de la joburile obișnuite. Așa că își permit mult mai multe.

Știi și tu că, la un salariu normal, de 2.200 -2.500 lei pe lună, nu îți permiți prea multe. Trebuie să aduni mult și bine pentru a pleca vreo câteva zile prin Bulgaria. Cred însă că tu meriți mai mult.

Acum trăiești cei mai frumoși ani ai tăi. Ești tânără, frumoasă, ai o energie fantastică în tine și îți plac distracțiile. Hai să facem ceva în legătură cu asta! Și tu te poți angaja ca model de videochat premium la noi.

Asta înseamnă ci șansa de a câștiga tot sume între 2.200 și 2.500 pe lună. Dar de dolari, nu de lei. Sunt banii pentru început. Pentru că ai apoi ocazia să dublezi, să triplezi încasările astea. Iar după 9 luni-1 an, treci lejer de 10.000 de dolari lunar prin seriozitate și motivație.

Vrei pe bune să afli unde pleacă modelele de la un studio Certificat LiveJasmin?

Iată top 5 destinațiilor din vara 2022:

  1. Mykonos

Știu, e cea mai scumpă destinație din Grecia, dar modelele noastre își permit. Experiența își merită toți banii: hotel de 4-5 stele, zbor din Iași, all-inclusive, excursii cu vaporul pe alte insule.

  1. Santorini

O sinsulă superbă, aproape la același nivel cu Mykonos ca distracții și mult mai romantică. Peisajele sunt wow și nu te mai saturi de străbătut străduțele alea înguste, specifice locului.

  1. Mallorca

Spania e întotdeauna o variantă inspirată de vacanță. Imposibil să te plictisești acolo. Mâncarea e splendidă, oamenii sunt minunați și ai o mie de variante să dansezi, să faci chestii drăguțe

  1. Barcelona

Ai cum să dai vreodată greș cu Barcelona? Chiar dacă sunt mai scumpe cazările în perioada verii, banii nu sunt o problemă. Așa cum îți spuneam, luxul de a fi model de videochat premium e că ai venituri consistente. Relaxarea trece pe primul loc.

  1. Londra

Poate că gândul te duce exclusiv la plaje când vine vorba de vară. Dar avem multe modele care preferă Londra. E un oraș imens, cu cele mai spectaculoase cluburi din lume. Pentru shopping ai nevoie de o energie imensă, pentru că variantele sunt inepuizabile și nu te poți desprinde de magazine.

Vrei și tu să mergi în locurile astea în vacanță sau ai alte preferințe? Ești liberă să decizi unde vrei să-ți petreci timpul. Noi te încurajăm să-ți oferi cele mai plăcute momente. Fără să te mai gândești la bani, la limitări.

Când ești și tu un model la studioul de videochat Certificat LiveJasmin din Iași, opreliștile astea dispar. Ți se deschid oportunități nebănuite. Profită acum de ele. Primul pas este să ne dai un telefon și să facem planuri pentru succes și vacanțe!

Contact

Tel: 0744.33.77.11

Lasa un comentariu