Vloggerul George Buhnici a stârnit o isterie în mediul online în urma afirmaţiilor sexiste

Afirmaţiile făcute de vloggerul George Buhnici privind „vergeturile” femeilor de pe plaja de la festivalul Neversea au declanşat o dezbatere aprinsă în societate şi au atras critici vehemente atât din partea societăţii civile, organizaţiilor pentru promovarea drepturilor femeilor, mediului privat şi, rezervat, a sferei politice, scrie G4MEDIA

Influencerul cu 1,1 milioane de abonaţi pe YouTube a criticat într-o intervenţie pentru Antena Stars, în direct de pe o plajă din Constanţa, în timpul festivalului Neversea, aspectul femeilor prezente la eveniment, pline de „vergeturi”, şi le-a recomandat să meargă la „săliţă”. Buhnici susţine că scopul pentru care oamenii vizitează litoralul în timpul verii este pentru a „vedea piele” şi „ţâţe şi buci”.

Ce a spus de fapt George Buhnici

„Venim la mare ca să vedem piele, aş vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine.

Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăţi piele şi sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi şi cu altceva decât cu decolteul.

Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ţâţe şi la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a afirmat vloggerul.

El a continuat oferind exemplul soţiei sale, despre care a spus că arată ca o „minoră”, iar aceasta este „şanse vieţii” sale.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele”, a declarat George Buhnici.

În urma derapajului său, o întreagă dezbatere a pornit pe reţelele de socializare, unde Buhnici a fost bombardat cu critici din partea internauţilor, atât pe Facebook, Instagram, cât şi pe TikTok.

Citește mai departe AICI.

Lasa un comentariu