Vlad Voiculescu, primele declarație după ce a fost demis: Am crezut că premierul nu va folosi forța pe care i-am dat-o pentru imaginea sa politică

La două zile după ce a fost demis de la conducerea Ministerului Sănătății, Vlad Voiculescu a făcut primele declarații. El a spus că încheie cele 113 zile de mandat care au fost unele de ciocniri ale mentalităților.

,,Cred că am greșit în anumite aspecte, când m-am așteptat la o anumită decență în vremuri de pandemie, din partea unor politicieni sau a unei părți a presei. Am crezut că am ieșit din epoca epoleților, a privilegiilor. Am crezut că premierul numit de coaliție nu va folosi forța pe care i-am dat-o pentru cariera și imaginea sa politică”, a declarat fostul ministru al Sănătății.

De asemenea, acesta a adăugat că ,,Ne-am pomenit cu […] un guvern care transmite către parchet lucruri pe care nu le transmite public, un premier care da un semnal, semnalul că pentru orice om din sistemul de sănătate este că dacă vrei să aperi interesul public, dacă vrei transparență, dacă vrei să oferi informații publice, trebuie să te temi. Pentru că dacă deranjezi pe cine nu trebuie, sistemul va acționa împotriva ta cu tot ce are.

Vlad Voiculescu precizează că îi este temă pentru oamenii din această țară, care au nevoie de ajutor și sunt văzuți de politicieni doar ca electorat.

Lasa un comentariu