Vitamina C de la Fiterman Pharma iti sustine imunitatea, in sezonul rece

Vitamina C este cea mai cunoscuta si cea mai studiata vitamina. Este vitamina despre care aflam inca din copilarie ca „ne tine sanatosi”. Organismul nostru nu produce vitamina C, insa avem nevoie de ea pentru sistemul imun, structura osoasa, absorbtia fierului si pentru o piele sanatoasa.

Deficitul de vitamina C a fost asociat cu o crestere a frecventei si duratei racelilor. Carenta acestei vitamine favorizeaza dezvoltarea infectiilor de orice tip, iar sistemul imunitar slabit poate agrava orice infectie. Pericolul este mai mare la persoanele mai in varsta, in cazul carora aceasta slabire este mai accentuata. Cunoscuta si ca acid ascorbic, vitamina C are mai multe roluri in organism, insa cel mai important este in intarirea sistemului imunitar. Vitamina C nu poate fi insa sintetizata sau stocata de organismul uman. In acest sens, necesarul de vitamina C va fi asigurat printr-o alimentatie adecvata si cu ajutorul suplimentelor nutritive.

Vitamina C ajuta asadar la functionarea optima a sistemului imun, reducerea oboselii si extenuarii, imbunatatirea absorbtiei fierului, functionarea normala a metabolismului si protejarea organismului impotriva stresului oxidativ.

Fiterman Pharma are grija de imunitatea ta

Vitamina C 1000mg

–        doza maxima intr-un singur comprimat filmat pe zi

–        este recomandata pentru functionarea optima a sistemului imun, reducerea oboselii si extenuarii, imbunatatirea absorbtiei fierului, functionarea normala a metabolismului si protejarea organismului impotriva stresului oxidativ.

–        usor de inghitit

–        fara zahar

–        Mod de administrare: Adulti – 1 comprimat/zi

Vitamina C 1000mg + Zn 25mg + D3 4000UI

  • cele mai mari doze de vitamina C, Zinc și vitamina D3 care pot fi administrate zilnic
  • eficienta in prevenirea racelilor
  • conform studiilor ajuta la: diminuarea simptomatologiei, la scurtarea perioadei de boala si convalescenta, a consumului de antibiotice, decongestionante, antiinflamatoare/ antipiretice
  • Mod de administrare: Adulti – 1 comprimat/zi

Lasa un comentariu