Viitorul lui Ianis Hagi a fost stabilit: „Transferul se face sigur!” » Gică Popescu are vești de ultimă oră

Gică Popescu (52 de ani), președintele clubului Viitorul, asigură că Ianis Hagi (21) va fi transferat definitiv de către Rangers, echipa la care este împrumutat în prezent.

Steven Gerrard (39), antrenorul lui Rangers, ar fi luat deja decizia de a-l păstra pe Ianis, în schimbul căruia Genk ar trebui să primească în jur de 5 milioane de euro. Poate chiar mai puțin de atât, în contextul problemelor financiare cauzate de pandemia de COVID-19, relatează gsp.ro

„Probabil se vor renegocia anumiți termeni contractuali între cele două cluburi, dar eu sunt convins că se va face acest transfer. Rangers și-l dorește foarte, foarte mult. Această nenorocire care s-a abătut asupra Planetei influențează financiar. Aici nu se pune problema de decizie tehnică. Decizia tehnică a fost luată”, a dezvăluit Gică Popescu la TV Look Plus.

Gică Popescu: „Ianis își dorește foarte mult să rămână la Rangers”

„Ianis își dorește foarte mult să rămână la Glasgow, pentru că s-a acomodat foarte bine, este foarte apreciat, are o chimie foarte bună cu antrenorul, cu colegii, managementul echipei. A început și a jucat foarte bine în aceste meciuri, până la începerea pandemiei. Își dorește să rămână acolo și cred că asta se va și întâmpla, indiferent de ofertele pe care le va avea. Rangers e opțiunea numărul unu”, a declarat Popescu.

Lasa un comentariu