VIITORUL – CLINCENI, etapa #9 din play-out-ul Ligii 1 » Meciul a fost amânat! Ultimele detalii oferite de Gică Popescu

Viitorul și Academica Clinceni, partidă din etapa a 9-a a play-out-ului Ligii 1, a fost amânată! Dacă rezultatele testelor echipei-gazdă vor ieși în cele din urmă negative, meciul se va disputa mâine, de la ora 15:00, relatează gsp.ro

UPDATE 19:00

Gică Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, a oferit noi lămuriri. Astfel, este vorba despre 7 teste neconcludente, nu 6, așa cum se credea inițial, care pot aparține atât fotbaliștilor, cât și membrilor din staff-ul tehnic.

„Nu știm dacă vreunul dintre cele 7 teste este pozitiv. Ne-au spus că există pericolul ca rezultatul să se repete și să fie din nou neconcludente. Jucătorii se vor testa astăzi, iar mâine dimineață vom avea noile rezultate. 

Mâine, de la 15:00, este singurul interval orar pe care televiziunile l-au preferat astfel încât să putem juca. Am respectat prevederile protocolului, dar, din păcate, din cauza testărilor numeroase din ultimele zile, acestea au venit mai târziu. Dar chiar dacă ar fi ajuns la timp, tot ar fi trebuit repetate. Suntem supărați și noi, eram pregătiți pentru acest joc”, a declarat Popescu la Digi Sport 1.

Eram pregătiți de joc, dar până la urmă nu se mai dispută astăzi. Suntem dezamăgiți. Trebuie să mai stăm o seară aici. Nu este vina noastră

Sorin Paraschiv, team-managerul celor de la Academica Clinceni

UPDATE 18:35

Partida nu se va mai juca în această seară! Dacă testele jucătorilor de la Viitorul vor ieși negative, meciul contra celor de la Academica Clinceni se va disputa mâine, 11 iulie, de la ora 15:00.

UPDATE 18:15

În cazul în care partida nu se va mai disputa astăzi, Viitorul – Clinceni se va juca joi, 16 iulie, de la ora 18:00, doar dacă testele dobrogenilor vor ieși negative!

UPDATE 18:10

Dacă cele șase teste vor ieși negative, meciul Viitorul – Clinceni va începe la 19:30. Atunci, partida de la Botoșani va fi reprogramată pentru 21:30.

Dacă nu se poate juca de la 19:30, partida Viitorul – Clinceni o să fie reprogramată pentru o altă zi. În acest caz, Botoșani – Astra va începe la ora stabilită, 20:30.

UPDATE 17:50 

Partida nu va începe la ora 18:00! Se încearcă mutarea meciului cu o oră, pentru 19:00. Cele 6 teste ale Viitorului au ieșit invalide.

În acest moment, se încearcă refacerea testelor. În cazul în care se vor primi rezultatele în timp util, meciul de la Ovidiu se va juca. În aceste condiții, partida Botoșani – Astra va începe la 21:00, susțin surse din cadrul LPF.

UPDATE 16:30

Din informațiile Telekom Sport, una dintre televiziunile care transmite partida, înfruntarea de la Ovidiu riscă să fie amânată. Viitorul n-ar fi primit rezultatele ultimelor teste pentru Covid-19. Dacă acestea nu ajung până la ora programată, meciul nu se poate disputa. 

Lasa un comentariu