Videochatul poate fi cea mai bună opțiune pentru tine? Hai să-l încerci!

Acum e mai greu ca oricând să găsești un job ok. Salariile sunt destul de mici față de ce prețuri sunt, iar peste tot ți se cere CV. Iar dacă n-ai experiență și specializări interesante, n-ai nicio șansă. Videochatul în Iași îți deschide însă oportunități nebănuite.

Pe scurt, jobul de model de videochat înseamnă socializare online pe bine. În unele cazuri, asta implică și nuditate, dar doar dacă vrei asta. E o activitate complet legală, discretă. Mai ales dacă lucrezi la Lucky Studio.

De ce suntem alegerea Nr. 1 a modelelor? Foarte simplu: la noi se câștigă cel mai bine. În plus, colaborăm cu tine în baza caracterului tău, nu a experienței. Poți să fii începătoare în domeniul ăsta și e ok pentru noi. E de ajuns să ne convingi că îți dorești să faci lucruri importante cu viața ta.

Câștigă și tu o mulțime de bani ca model

Hai să vorbim direct despre bani, ca să știi cât îți iese din jobul ăsta. La noi, în medie, un model câștigă aproximativ 2.000 de euro lunar după primele 2 luni la studio. Și tu ai ocazia să faci suma asta cu un program de lucru normal, de 8 ore.

Ăsta e însă doar startul. Cu ajutorul celor 15 trainere, care te învață absolut tot ce ai nevoie să știi, faci rapid progrese. După alte câteva luni ajungi la 3-4.000 euro pe lună și tot așa. Crești în încasări în măsura atenției pe care o dai muncii și a seriozității tale.

Banii ăștia sunt o certitudine pentru că avem un parteneriat special cu cel mai mare site de videochat premium din lume. Jasmin îți dă trafic suplimentar și atenție specială fiindcă ești modelul nostru. Depinde doar de tine să transformi în bani toate discuțiile virtuale cu oamenii bogați de pe site.

Merită să-ți spunem că aici nu există nicio limită la încasări. Avem modele care câștigă în mod constant peste 20.000 euro lunar. Ce faci cu toți banii ăștia depinde doar de ele. La fel, și tu ai libertate deplină să-ți cheltuiești încasările după bunul plac.

Bucură-te de un job elegant!

Jobul ăsta înseamnă mai mult decât bani. Pe lângă câștigurile financiare spectaculoase, îți garantăm machiaj profesionist zilnic. La fel, îți punem la dispoziție cursuri gratuite de engleză și de dezvoltare personală.

Te invităm călduros să profiți de beneficiile astea pentru că te ajută mult la încasări. În plus, îți sunt utile și în viața privată. Totodată, am amenajat camerele de videochat cât mai elegant, să-ți facă plăcere să vii la program.

Cu alte cuvinte, îți garantăm un job excepțional. Pentru multe modele de la noi, e o oportunitate unică. Unde mai poți găsi în Iași o companie care să te angajeze imediat pe o mulțime de bani, să-ți mai dea și servicii wow, fără să te întrebe de CV?

Suntem convinse că ți-ar făcea și ție plăcere să lucrezi într-un studio 100% feminin, în care ești respectată și ajutată. Există însă o condiție esențială ca să te acceptăm în echipa noastră. Vrem să ne convingem că ești serioasă, motivată și merită să investim în succesul tău.

Ce zici, sună bine pentru tine? Suntem convinse că da. Hai să încerci și tu, ce ai de pierdut? De fapt, ai numai de câștigat, de învățat lucruri noi. Și tu poți să faci ceva important cu viața ta mai repede decât crezi. Dă-ne un telefon chiar acum și hai să ne cunoaștem! Abia așteptăm să stăm de vorbă cu tine!

Contact Lucky Studio

Tel: 0742 286 286

Lasa un comentariu