VIDEO viral cu o adolescentă care s-a luat la trântă cu o ursoaică pentru a-și salva câinii

VIDEO viral pe rețelele de socializare cu o adolescentă din California. Aceasta s-a năpustit asupra unei ursoaice cu pui. Heiley Morinico, în vârstă de 17 ani, s-a luat la trântă cu animalului sălbatic căţărat pe un zid din curtea casei.

Camerele de supraveghere au suprins momentul în care ursoaica și puiul ei se cațără pe un zid. După care mai mulți câini au încearcat să o atace.

Animalul sălbatic a lovit cu laba unul din câini, iar adolescenta speriată a împins ursoaica de pe zid. Tânăra și-a adunat repede câinii şi s-a întors cu ei în casă.

VIDEO viral pe rețelele de socializare

Ulterior, fata a publicat un clip video pe TikTok în care a povestit incidentul. Aceasta spune că a reușit să împingă ursul suficient de tare încât să-l dezechilibreze și s-a ales doar cu un deget luxat.

Sursa : alephnews

O altă mașină a luat foc, iar cadavrul unei femei a fost găsit în interior.

O altă mașină a luat foc, iar cadavrul unei femei a fost găsit în interior. Poliţiştii din Braşov au fost sesizaţi, marţi, prin apel la 112, că o maşină a luat foc în timp ce era parcată în Tărlungeni, din judeţul Braşov. Acest caz vine după ce săptămâna trecută a fost găsită o altă maşină în flăcări, în parcarea unui supermarket din Arad. Iar în mașină se afla un bărbat mort. 

După ce pompierii au lichidat incendiul, în interiorul autovehiculului a fost identificat cadavrul unei femei.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia. Ancheta este în curs de desfăşurare.

Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia găsită decedată în maşină ar avea probleme psihice. Astfel că se ia în calcul şi posibilitatea sinuciderii. Maşina se afla într-o curte în care erau două butelii de gaz.

leave a reply