VIDEO: Un şofer de autocar a spulberat barierele de la o trecere de cale ferată

Șoferul unui autobuz a fost surprins marți când a spulberat barierele de la o trecere de cale ferată, între stațiile Crivina – Brazi din județul Prahova.

Deși semnalele de avertizare sunt în funcțiune, iar brațele barierei în mișcare, șoferul forțează traversarea și rupe brațele barierei. Șoferul a pus în pericol nu doar propria-i viață, ci și viețile pasagerilor.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe șoferul care a forțat bariera. Este vorba de un bărbat de 39 de ani domiciliat în comuna Gorgota, județul Prahova.

A spulberat barierele de la o trecere de cale ferată

Conform polițiștilor, nu au rezultat victime și nici întârzieri de trenuri în urma incidentului, dar apărătoarea din plastic a semaforului electric de culoare roșie a fost deteriorată.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și semnalizare falsă.

Bărbatul a fost amendat cu 2.900 de lei și i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, scrie Stiripesurse.ro.

Citește și Autoturism de lux furat din Marea Britanie, găsit în proces de dezmembrare într-o curte din Neamț

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, găsit în proces de dezmembrare într-o curte din Neamț. Două persoane au fost duse la audieri și reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând să fie documentată întreaga activitate infracțională.

Lasa un comentariu