VIDEO. Un poliţist i-a salvat viaţa unui bărbat căzut inconştient pe şosea. Acum câţiva ani a făcut un gest similar

Poliţistul nu este la prima acţiune de acest fel. În urmă cu câţiva ani, agentul a salvat viaţa unei persoane căzute în lacul Ciric, din Iaşi.

Un agent de poliţie din Iaşi este considerat eroul zilei, după ce a salvat o persoană care zăcea inconştientă pe carosabil.

Un apel prin 112 anunţa o persoană căzută, în zona centrală a municipiului Iaşi. Echipajul din care făcea parte şi agent şef Irinel Lungu s-a deplasat imediat la faţa locului, iar când agentul a observat că bărbatul este inconştient a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, respectiv masaj cardiac. În scurt timp, bărbatul si-a revenit. Ulterior, cadrele medicale au preluat bărbatul pentru investigaţii de specialitate, scrie adevarul.ro.

„Colegul nostru s-a asigurat că şi copilul minor care însoţea bărbatul este in siguranţă. Reamintim că în urmă cu câţiva ani, politistul a salvat de la înec din lacul Ciric o persoană. Conducerea IPJ Iaşi îi transmite aprecieri pentru promptitudinea cu care a intervenit.”, au declarat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Agent şef Lungu Irinel îşi desfăşoară activitatea în activitatea în cadrul IPJ Iaşi din anul 2006.

Lasa un comentariu