VIDEO. Sacoşă cu bani luată din seiful iubitului şi dusă la interlopi. 80.000 de euro, căutaţi de mascaţi în casele unui clan din Iaşi

Şase percheziţii domiciliare au loc joi dimineaţă, 17 iulie, la casele unor membri ai clanului Tănase din Iaşi, într-un dosar de furt calificat.

Ancheta este derulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani şi vizează un furt ce a avut loc în septembrie 2019, în Petroşani. Atunci, o tânără pe numele Esmeralda F. ar fi sustras aproximativ 90.000 de euro din locuinţa unui afacerist de origine străină, proprietar al unei case de amanet, scrie adevarul.ro.

Tânăra ar fi fost surprinsă pe o cameră de supraveghere în timp ce pleca cu suma de bani, într-o sacoşă. Ulterior, Esmeralda F. ar fi venit la Iaşi, acolo unde avea legături cu un interlop local pe nume Jean Mărăraş.

Anchetat în mai multe dosare penale, Mărăraş este membru al uneia dintre cele mai cunoscute familii ţigăneşti din oraş, Tănase, implicată în trecut în diverse afaceri penale.

Din cei 90.000 de euro, aproximativ 80.000 de euro ar fi rămas la interlopii ieşeni, cred anchetatorii, care au luat la puricat casele în care locuieşte Mărăraş, dar şi membri de-ai familiei sale.

“O manieră ciudată şi defectuoasă de efectuare a urmăririi penale, cauzată de lipsa vădita de temeinicie a acuzaţiilor aduse clientului meu. Ne vedem nevoiţi să ne apăram cu mai multa tenacitate, în ciuda distanţei considerabile dintre municipiul Iaşi şi municipiul Petroşani”, a declarat Cristian Curcă, avocatul lui Jean Mărăraş. 

La momentul furtului, afaceristul din Petroşani declara jurnaliştilor de la Gazeta de Dimineaţă că banii i-au fost sustraşi de fosta iubită din seiful pe care îl avea în apartamentul personal.

Lasa un comentariu