VIDEO. Rezultat de egalitate pentru Mircea Rednic

Antrenorul Mircea Rednic a bifat a doua remiză pe banca Politehnicii iași. În cel de-al doilea meci amical disputat în cantonamentul din Antalya, ieșenii au terminat la egalitate cu formația azeră Sumgayit FK, scor 1-1 (0-1).

Azerii au condus la pauză, printr-un gol marcat în minutul 13. La scurt timp după pauză, noul intrat Michael Junior Omoh a restabilit egalitatea (48), din pasa lui Chacana.

Iașul a mai ratat în repriza secundă trei situații bune prin De Iriondo (‘50), Popadiuc (‘73) și Chacana (‘83).

Cu trei minute înainte de final, autorul golului Omoh a fost eliminat, în locul său intrând team-managerul Marius Onofraș.

Antrenorul Mircea Rednic a început partida cu formula: Târnovanu – Onea, Mihalache, Klimavicius, Șerban – Passaglia, Iriondo, Grădinaru, Horșia – Luckassen, A. Cristea.

La pauză au intrat Axinte, Frăsinescu, Breeveld, Popadiuc, Chacana, Zaharia, Andrei Radu și Omoh, iar pe parcursul reprizei secunde au mai fost trimiși în teren Francisc Cristea (60) și team-managerul Marius Onofraș (87, în locul eliminatului Omoh).

Amicalul cu Ahal (Turkmenistan), programat pentru data de 21 ianuarie, a fost anulat, așa că ieșenii vor mai disputa în Turcia un singur meci, pe 23 ianuarie, în compania formației sârbe Mladost Lucani.

Lasa un comentariu