VIDEO. Reacţia Poliţiei Judeţene Iaşi, după petrecerea dată de Diana Şoşoacă vineri noapte

Diana Şoşoacă s-a distrat, vineri noapte, la un restaurant din Iaşi, fără a ţine cont de restricţiile impuse de autorităţi, în perioada pandemiei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a anunţat că face verificări după petrecerea dată de senatorul Diana Şoşoacă, noaptea trecută, într-un restaurant din Iaşi. Politiciana a transmis live câteva minute de la petrecere, iar fin filmare se putea observa că niciunul dintre cei prezenţi nu a respectat măsurile necesare pentru prevenirea infectării cu SARS CoV-2. Petrecăreţii s-au distrat la intensitate maximă, s-au luat în braţe şi au dansat fără niciun fel de griji, scrie adevarul.ro.

”Se vor face verificări, pentru a stabili situaţia de fapt. În funcţie de ceea ce se va constata, se vor dispune măsuri. Deocamdată, suntem în stadiul în care se fac verificări”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

În timpul transmisiunii live de pe Facebook, Şoşoacă a adresat mai multe ironii la adresa şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. Aceasta a luat microfonul şi le-a cerut lăutarilor o dedicaţie pentru şeful DSU.

„Hai să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, a cerut Şoşoacă, lăutarii conformându-se imediat.

Conform unor surse locale, petrecerea dată de Diana Şoşoacă ar fi avut loc în zona Bucium, din Iaşi.

Lasa un comentariu