VIDEO. Primarul Chirica şi consilierii locali au depus jurământul

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, şi cei 20 de consilieri locali validaţi au depus ieri, jurământul de învestitură, în cadrul unei ceremonii la care a fost prezent şi premierul Ludovic Orban.

Mihai Chirica, aflat la al doilea mandat, ales acum din partea PNL, după ce în 2016 a candidat din partea PSD, a precizat că va încerca să facă tot ceea ce a promis în campania electorală.

‘Fac un apel de suflet către toţi colegii mei consilieri, să înţelegem că împreună vom putea face ca lucrurile să meargă mai bine şi din ce în ce mai bine. (…) Vă iubesc, dragi ieşeni, şi fiţi convinşi că voi încerca să fac tot ceea ce am promis, să duc mai departe proiectele voastre, să nu precupeţesc niciun efort pentru ca aceste lucruri să se transforme în realitate. (…) Aveţi încredere că vom parcurge împreună un drum de patru ani de zile, cu realizări pe care le vom avea împreună şi le vom putea raporta împreună la sfârşitul acestui drum’, a declarat primarul municipiului Iaşi.

Premierul Ludovic Orban a subliniat că prezența sa la Iași dorește să arate că este un angajament din partea autorităților centrale față de o viitoare colaborare cu autoritățile locale și județene în vederea aplicării proiectelor de dezvoltare a infrastructurii.

Lasa un comentariu