VIDEO: O tânără a căzut de la balcon și a aterizat pe plafonul unei mașini, în timpul unei partide de amor

O tânără a ajuns la spital, cu leziuni la spate, după ce a căzut de la balcon și a aterizat pe o mașină parcată în fața blocului. Se pare că roșcata se bucura de un moment intim cu iubitul ei, când a alunecat de pe balustradă. 

Imagini teribile filmate de o cameră de supraveghere surprind momentul în care o femeie pe jumătate goală cade la balcon și se prăbușeșete pe plafonul unei mașini. Din fericire, roșcata a scăpat cu viață în urma incidentului.

După impactul extrem de violent, tânăra pare să aibă o durere puternică la spate. După câteva minute, iubitul femeii poate fi văzut cum aleargă spre ea și o ajută să coboare de pe mașină.

A sărutat-o, a îmbrățișat-o, apoi a dus-o la spital.

Cuplul a fost nevoit să plătească daune pentru mașina avariată

În urma căzăturii, femeia s-a ales cu o leziune minoră la spate. A fost nevoită să stea câteva săptâmăni la spital, pentru a se vindeca. Acum, se află în stare stabilă.

Cuplul a fost nevoit să plătească daune vecinului de bloc, pentru mașina avariată.

Sursa: Observator

Citește și Un şofer a intrat cu BMW-ul într-un magazin din centrul Craiovei

Accident spectaculos luni dimineață în Craiova. Un şofer a intrat cu BMW-ul într-un magazin din centrul orașului.

Nu sunt victime şi nu se ştie momentan dacă șoferul  era băut sau nu, dacă i-a venit rău sau pur și simplu a încurcat pedalele. Șoferul bolidului de lux urmează să fie testat. Din fericire, în momentul accidentului nu era niciun client în magazin.

Lasa un comentariu