VIDEO. O fată adoptată de italieni și-a regăsit mama în Hârlău cu ajutorul Facebook

O fată abandonată cu ani în urmă în orfelinat și adoptată de o familie din Italia a încercat să-și caute mama pe o pagină de Facebook destinată persoanelor care au fost adoptate de către străini din România și care doresc să își cunoască părinții naturali.

O femeie din Iași și-a recunoscut fata în fotografiile făcute publice. Aceasta a a transmis un mesaj video, cerând să se întâlnească cu fata pe care o abandonase la orfelinat și care fusese adoptată de un cuplu de italieni. Fata se numește Maria Ștefan, scrie ziaruldeiasi.ro.

“La vârsta de trei ani am fost adoptată din România. Doresc foarte mult să-mi găsesc mama și toate rudele apropiate. Numele meu a fost ȘTEFAN MARIA, născută la data de 8 Februarie 2001 în municipiul IAȘI. Am locuit la orfelinatul din HÂRLĂU până când am fost adoptată de minunata mea familie din Italia. Nu cunosc numele mamei mele, dar sper din tot sufletul ca anunțul meu să ajungă cumva la familia mea biologică. Poate și mama mă caută, poate a încercat de multe ori dar în zadar. Vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu în toate grupurile din IAȘI și împrejurimi, de asemenea pe paginile dvs de Facebook. Sunt sigură că cineva mă va recunoaște și va răspunde chemării mele. Aștept cu mare nerăbdare să-mi cunosc mama!!!”, scrisese fata pe Facebook.

Lasa un comentariu