VIDEO: Moment hazliu pentru un ministru din Noua Zeelandă în timpul interviului online

Moment jenant pentru un ministru din Noua Zeelandă în timpul unui interviu pentru un post de televiziune. Transmisiunea directă a fost întreruptă de fiul ei, care a intrat în cameră cu un morcov în mână, râzând de forma lui ciudată și arătându-l la cameră.

Carmel Sepuloni, ministrul Dezvoltării Sociale, ținea un interviu live prin Zoom, când fiul ei a intrat în cameră râzând și ținând în mână un morcov care avea o formă ciudată.

Pe filmare se vede cum Carmel Sepuloni încearcă să evite momentul, însă fiul său continuă să fluture morcovul în fața camerei. Prezentatorul TV a izbucnit imediat în râs.

Ulterior, ministrul a scris pe pagina sa de Twitter: „Momentul acela în care ții un interviu live prin Zoom și fiul tău intră în cameră râzând și ținând în mână un morcov deformat, asemănător cu o parte a corpului masculin. Da, aproape că ne luptăm cu un morcov la cameră și da, acum râd de asta, dar la momentul respectiv nu!”.
„Notă pentru sine: nu voi mai cumpăra pachetul de morcovi cu formă ciudată”, a mai adăugat aceasta.

Acest gen de incidente a devenit din ce în ce mai frecvent de la izbucnirea pandemiei de Covid-19, în care majoritatea interviurilor sunt susținute de la distanță, prin intermediul aplicațiilor precum Zoom, scrie The Guardian, potrivit Mediafax.

Sursa: DiGi24

Citește și Un autoturism a ars în totalitate după ce a luat foc în trafic

Un autoturism a ars în totalitate în cursul zilei de luni după ce luat foc în trafic. Incidentul s-a petrecut după orele prânzului, pe DN 17, în zona satului Mestecăniş, la coborârea spre Iacobeni.

La faţa locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă şi spumă aparţinând Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei. Pompierii au stabilit că incendiul a plecat de la un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Din maşină nu se mai poate recupera nimic, iar dacă nu avea asigurare CASCO, proprietarul va suporta întreaga pagubă.

Lasa un comentariu