VIDEO: Mesajul lui Arnold Schwarzenegger pentru ruși: ,,De ce sacrificați acești tineri pentru ambiții personale?”

Arnold Schwarzenegger a spus că în 1981 a văzut prezentarea legendarului halterofil sovietic Yuri Vlasov și și-a atârnat fotografia pe peretele camerei sale. Vreme îndelungată s-a certat cu tatăl său pe această temă, care a luptat împotriva URSS și a cerut să schimbe portretul lui Vlasov cu cea a unui atlet german sau austriac.

Potrivit lui Schwarzenegger, în anii 1990, el însuși a început să călătorească în URSS și apoi în Rusia. Și acolo l-a întâlnit din nou pe Yuri Vlasov, în timpul filmărilor pentru filmul „Red Heat” – și au petrecut o zi întreagă împreună. Vlasov i-a dat o ceașcă albastră, iar Schwarzenegger încă o păstrează.

Inima și puterea rușilor m-au inspirat întotdeauna, așa că permiteți-mi să vă spun adevărul despre războiul din Ucraina”, spune Schwarzenegger. Scopul acestui război este „denazificarea” Ucrainei. Acest lucru nu este adevărat. Ucraina este o țară cu un președinte evreu, trei dintre frații tatălui său au fost uciși de naziști. Războiul a fost început nu de Ucraina, ci de ruși. De autorități.”

El a adăugat că guvernul rus își înșală atât cetățenii, cât și soldații săi: „Nu vreau să fiți răniți fizic și psihic – ca tatăl meu după război, acesta nu este un război de apărare, este un război ilegal.”

Schwarzenegger a adăugat că dorește ca rușii să treacă dincolo de propagandă și dezinformare, să cunoască adevărul despre acest război și să-l răspândească.

Citește și Putin ar fi plasat în arest la domiciliu doi şefi ai Serviciului Federal de Securitate al Rusiei. Mesajul unui jurnalist de investigaţii rus

Lasa un comentariu