VIDEO: Liviu Dragnea a ajuns celebru pe TikTok, după ce a apărut într-un videoclip alături de Nikolas Constantin Mirel

Liviu Dragnea se pare că prețuiește viața și se distrează mai mult după ce a stat doi ani în pușcărie. Manelistul Nikolas Constantin s-a filmat într-un cadru privat cu fostul lider PSD, i-a făcut dedicații și l-a îmbrățișat, imaginile devenind virale pe TikTok.

Liviu Dragnea a ajuns celebru pe TikTok, după ce a apărut într-un videoclip alături de Nikolas Constantin Mirel. 

„#liviudragneapsd șoc șoc șoc V-am promis eu chiar nu mint vă iubescccc în sfârșit l-am găsit”, a scris Nikolas Constantin Mirel pe TikTok.

„Salutare, dragii mei prieteni. Așa cum v-am promis… am mari emoții. Deci nu-mi vine să cred, lângă mine este domnul Liviu Dragnea. Dar s-a schimbat foarte multe lucruri, nu mai trebuie să anunțăm chestia aia pe care am spus-o până acum. Și vreau să spun doar atât: <<Auuuu, Liviu Dragneaaaa… pepereiiii… tag dârî, dârî, dag… Ne-a mărit salariileeeee>>”, a declarat manelistul în filmuleț, făcându-i și o dedicație.

În înregistrare, Nikolas Constantin Mirel îl ia în brațe și îl pupă pe cămașă, în dreptul inimii, pe Liviu Dragnea. Iar fostul lider PSD pare mândru și că se distrează pe cinste. 

Sursa: NewsWeek

Citește și Rămășitele unei fetițe de 5 ani din Neamț, dispărută de 15 ani, găsite îngropate în curtea tatălui său

Rămășite din trupul unei fetițe de 5 ani care a dispărut în urmă cu 15 ani, alături de mama ei, au fost găsite îngropate în curtea locuinței tatălui ei, care a fost reținut.

Lasa un comentariu