Video: La un pas de tragedie! Un copil a fost la un pas să fie lovit pe trecerea de pietoni în Baia Mare, chiar în fața unui polițist

Un copil a fost la un pas să fie lovit pe trecerea de pietoni în Baia Mare, chiar în fața unui polițist, iar acesta nu a avut nicio reacție.

Camera de bord a filmat cum un șofer care face o depășire ilegală lângă o trecere de pietoni aproape lovește un copil.

Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de 27 ianuarie 2022, în fata Liceului de Artă din Baia Mare, pe trecerea de pietoni, în fata unui polițist care dădea neputincios din umeri după incident.

Copilul mergea la Liceul de Arta joi dimineață, înainte de ora 8. Polițistul local care era și el lângă trecere este de la Poliția Locală Baia Mare. Speriat, copilul se întoarce pe marginea drumului lângă omul legii. După puțin timp, acesta reușește să traverseze, după ce trece o mașină de deszăpezire.

Imaginile au ajuns și la autorități, iar conducerea IPJ face deja verificări pentru a putea lua măsurile impuse de lege în acest caz.

”Este inadmisibil și sper să se ia măsuri cât de urgent, să fie identificat șoferul și să se ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Polițistul a stat și s-a uitat în continuare, și nu a zis nimic. Mai erau doi polițiști, cred că se puteau duce după el, sau să sune, să ia numărul de înmatriculare să îl comunice mai departe. Nici nu m-am gândit că nu se va întâmpla acest lucru” a explicat Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic și tatăl elevului.

Citește și Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-o autospecială de poliție

Lasa un comentariu