VIDEO: În Rusia a explodat un autobuz cu pasageri

În Rusia a exlodat un autobuz cu pasageri. Un om a murit şi 18 au fost răniţi în explozia unui autobuz de transport în comun. 30 de oameni se aflau înăuntru în momentul deflagraţiei, care s-a produs când autobuzul era în staţie, în faţa unui centru comercial.

În Rusia a exlodat un autobuz cu pasageri!

Suflul exploziei a rupt plafonul și a spart toate geamurile autobuzului.

Incidentul este investigat de serviciile federale de securitate ruse.

Până acum la faţa locului anchetatorii nu au găsit resturi de substanțe explozive care să indice că ar fi putut fi un atac terorist.

Anchetatorii cred că cel mai probabil cauza a fost o defecțiune tehnică, transmite DiGi24.

Citește și Șase oameni au murit, după un incident armat, în Marea Britanie. Au fost împușcați o mamă și fetița sa

Şase persoane au fost ucise, joi seara, într-un incident armat petrecut în oraşul Plymouth din sud-vestul Angliei. Două femei şi trei bărbaţi, inclusiv suspectul, au murit din cauza rănilor prin împuşcare la locul incidentului, a declarat poliţia din Devon şi Cornwall într-un comunicat, transmite Reuters.

Incident armat, în Marea Britanie

Sharron Turner, în vârstă de 57 de ani, care locuieşte în apropierea locului în care s-a produs incidentul armat, a declarat pentru The Times că un om înarmat a deschis cu o izbitură uşa unei locuinţe după care a tras într-o mamă tânără şi în fetiţa acesteia, în vârstă de aproximativ cinci ani.

Turner a mai spus că din ce a auzit, atacatorul, un bărbatul îmbrăcat în negru şi gri, avea o armă semi-automată.

După atac, bărbatul a fugit printr-un parc din spatele casei şi a împuşcat două persoane care îşi plimbau câinii, scrie The Times, conform stirileprotv.ro.

Lasa un comentariu