VIDEO: Imagini ce au făcut înconjurul lumii! Absolvenții din Harkov au dansat valsul de 31 mai în fața ruinelor școlii bombardate

Imagini impresionante au fost surprinse în Harkov, unde zece absolvenți au dansat tradiționalul vals de la sfârșit de liceu în fața ruinelor școlii bombardate de armata lui Putin.

Harkov este  al doilea oraș ca mărime al țării, situat în partea de est, și a fost vizat de ruși la începutul invaziei lor în Ucraina. 

În urmă cu o săptămână, Volodimir Zelenski a mers în acea zonă, fiind prima dată când șeful statului a ieșit din regiunea Kiev și a reprezentat cea mai lungă deplasare făcută de la începutul războiului. În urma vizitei, după ce a văzut cu ochii lui distrugerile, Volodimir Zelenski l-a demis pe șeful serviciilor de securitate din regiunea Harkov, reproșându-i că „nu a lucrat la apărarea orașului”. 

Iar duminică, liderul ucrainean a părăsit din nou regiunea Kiev, pentru a doua oară de la începutul invaziei ruse, și s-a dus aproape de linia frontului, vizitând poziții ucrainene din apropiere de Zaporojie, Lîsîceansk și Bahmut, ultimele două orașe din regiunea Donbas, aflată în prezent în centrul ofensivei ruse. 

Sursa: DiGi24

Citește și Doi jurnalişti ai agenției Reuters au fost răniţi în Ucraina. Șoferul lor a fost ucis

Lasa un comentariu