VIDEO. Gata cu asfaltarea pe timp de zi la Podu Iloaiei! Drumarii și-au retras utilajele

În vederea eliminării blocajelor în trafic pe timp de zi, DRDP Iași a decis cu puțin timp în urmă retragerea utilajelor de pe raza orașului Podu Iloaiei, județul Iași.

Din motive ce țin de calendarul lucrărilor, dar și de ordin logistic, o parte dintre operațiunile de așternere a mixturilor asfaltice au fost realizate în cursul dimineții de luni, 18 mai, în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la km 49+160 (ieșirea din Podu Iloaiei, spre Lețcani), urmând ca, începând cu noaptea de 18/19 mai, lucrările pe raza localității să se desfășoare pe timp de noapte.

În aceste condiții, DRDP Iași regretă disconfortul temporar produs în trafic, lansând totodată un nou apel la înțelegere din partea conducătorilor auto, cu recomandarea de a circula cu atenție în zona afectată de lucrări și cu respectarea semnalizării instituite.

Reamintim, lucrările pe sectorul Bălțați – Podu Iloaiei au demarat pe 22 aprilie și sunt executate în regie de către Secția Drumuri Naționale Iași, cu personal propriu, utilaje închiriate și mixtură achiziționată de la terți.

Text inițial

ATENȚIE ȘOFERI!!!

Trafic îngreunat pe sensul de mers dinspre Iași spre Podul Iloaiei. Asfaltarile care se realizează în zonă fac ca șirul de mașini să se întindă pe mai mulți kilometri.

Lasa un comentariu