VIDEO. Cum a fost întâmpinat Cătălin Moroșanu după ce a revenit din Republica Dominicană

Mellina si Morosanu au revenit din Republica Dominicana si au facut primele declaratii de la aeroport despre experienta Survivor Romania 2021.

Faimosul Catalin Morosanu a fost ca un adevarat lider si mentor pentru colegii sai din echipa rosie, inca de la inceputul competitiei.

Astfel, eliminarea sa, dupa ce s-a accidentat grav la genunchi a fost un real soc pentru toti colegii sai, chiar si pentru cei cu care acesta se mai certase, precum Sebastian sau Zanni.

Catalin Morosanu a fost asteptat la aeroport de cei dragi, de sotia sa, dar si de Bogdan Mocanu, prietenul lui Jador, care a fost curios sa afle care este starea lui de sanatate.

„Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară și nu mi-au spus nimic. Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta. A fost o experiență foarte grea, trebuia să fii puternic psihic și să reziști în camp. A fost una dintre cele mai grele experiente si sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experientă plcătuă sl am avut si experinete neplăcute când trebuie să stăm în camp. Eu sper să fi lăsat ceva acolo, s fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energa degeaba, că urâm degeaba, pentru ca atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali. Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc.”, a spus Morosanu, potrivit wowbiz.ro

Lasa un comentariu