VIDEO: Ceremonia de absolvire a promoției 2021 UMF Iași

Cei 1582 de absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași – Promoția 2021 rostesc Jurământul lui Hipocrate, în cadrul unei ceremonii speciale. Evenimentul se desfășoară pe parcursul întregii zile de astăzi, pe o scenă amenajată de UMF Iași în Piața Națiunilor.

VIDEO: Ceremonia de absolvire a promoției 2021 UMF Iași

Evenimentul are două părți: cursurile festive ale facultăților, în intervalul 9.00 -17.00, iar de la ora 18.00 este programată Ceremonia de Absolvire în cadrul căreia rectorul universității, prof.dr. Viorel Scripcariu, va adresa salutul său promoției 2021, urmat de cele ale decanilor Facultății de Medicină, Medicină Dentară, Farmacie și Bioinginerie Medicală. Un moment mult așteptat este premierea șefilor de promoție a celor patru facultăți din cadrul UMF Iași. Urmează speech-urile motivaționale susținute de invitații speciali. 

Finalul este rezervat, ca de fiecare dată, unui moment solemn așteptat, încă din anul I, de toți studenții UMF Iași: rostirea Jurământul lui Hipocrate.

Sursa: Ziarul de Iași

Citește și FOTO: Incendiu de proporții la o hală din Cluj

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul Tetarom din Cluj-Napoca. La fața locului intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime până în acest moment, conform autorităților.

Lasa un comentariu