VIDEO. Ce surpriză i-a pregătit Maricel Popa ministrului sănătății, Nelu Tătaru

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a fost în vizită duminică la spitalul mobil de la Leţcani. Alături de ministru au mai fost prezenţi Marian Grigoraş, prefectul judeţului, Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, Vasile Cepoi, şeful Direcţiei de Sănătate Publică şi Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva”. 

De asemenea la întâlnire a venit şi Maricel Popa, fostul preşedinte al CJ Iaşi. El a intrat în conflict cu Costel Alexe şi ministrul Nelu Tătaru pe tema spitalului mobil din cauza faptului că acesta a fost pus în funcţiune cu o întârziere foarte mare. Cele două părţi şi-au adus acuze reciproce, subiectul fiind folosit mai ales în cadrul campaniei electorale, notează ziaruldeiasi.ro.

Alexe şi Popa au fost contracandidaţi la şefia Consiliului Judeţean Iaşi. Fostul şef al CJ spune că a venit ca să le spună actualului preşedinte CJ si ministrului Sănătăţii că mint în privinţa spitalului mobil.

Maricel Popa a susţinut că unitatea medicală amplasată la Letcani putea fi deschisă mai devreme şi a reamintit problemele birocratice care au întârziat transportul modulelor şi obţinerea tuturor avizelor de funcţionare.

Lasa un comentariu