VIDEO. Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit lovit de o dubă, la Horezu

Corin Dobrinescu, cântăreț de muzică populară, de profesie inginer, a murit după ce a fost lovit de o dubă pe raza localității Horezu. Paramedicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Șoferul dubei care l-a lovit pe Corin Dobrinescu nu a consumat alcool, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea

„Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat”, au transmis autoritățile locale.

Vocea Vâlcii informează că, victima, în vârstă de 54 de ani, este Corin Dobrinescu, de profesie inginer, absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu – secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Mesaje de condoleanțe după moartea lui Corin Dobrinescu

„Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”, a transmis Centrul Creației Vâlcea, după tragicul eveniment.

Lasa un comentariu