Video! Bătaie cu pumni azi noapte într-un club de fițe din Iași

O bătaie generală s-a iscat azi noapte într-un club de fițe din Iași. Mai mulți tineri au început să se certe, iar apoi s-au luat la bătaie, dând cu pumnii, picioarele, aruncând și cu alte obiecte.

Nu se cunoaște cu exactitate care a fost mărul discordiei dintre tineri. Totuși, cei care asigurau paza în club au intervenit rapid pentru a aplana conflictul. Pe imagini se poate vedea cum unul dintre participanți îi aplică un croșeu în plină figură unui bărbat. Asta în timp ce un alt individ aruncă cu scaunul prin club.

VIDEO. Cazul morţii de la Starea Civilă: Arabul, surprins când se certa cu alt şofer.

Ca urmare a imaginilor apărute in spațiul public, conducerea IPJ Iasi a dispus efectuarea de verificari în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun. Verificările sunte efectuate de către polițiștii Poliției Municipiului Iasi și Serviciului de Investigații Criminale Iasi.

Video aici.

Pieton lovit de o maşină în zona Kaufland Nicolina din Iași.

Un accident rutier a avut loc sâmbătă dimineaţă în municipiul Iasi, în zona Kaufland Nicolina.

Un pieton a fost lovit de un autoturism. Din primele informaţii, victima este constienta. La faţa locului au intervenit echipaje de la Poliţie şi Ambulanţa, conform ziaruldeiasi.ro

Lasa un comentariu