VIDEO. Bărbat trântit la pământ de polițiștii locali: ”Tu pui țiganii pe mine, măi?”

Incident şocant petrecut pe bd. Unirii din baia Mare, în faţa unui magazin nonstop. Un echipaj al Poliţiei Locale ar fi fost chemat după ce un băimărean deranja clienţii magazinului. Imediat după ce au ajuns, unul dintre poliţiştii locali, fără să stea prea mult pe gânduri, a mers direct la bărbat, l-a prins de gât şi l-a aruncat pe caldarâm.

Omul s-a ridicat, numai că a fost “luat în primire” de celălalt poliţist local. Totul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din zonă, scrie vasiledale.ro


“TU PUI ȚIGANII PE MINE? MĂ AMENINȚI TU PE MINE?”
Acestea sunt întrebările pe care polițistul local i le adresează bărbatului aflat la pământ.

Gheorghe Perian, comandantul Poliţiei Locale Baia Mare, nu a răspuns la telefon

În urma apariției în mediul on-line a unui articol însoțit de un material video, intitulat VIDEO ȘOCANT: BĂIMĂREAN TRÂNTIT LA PĂMÂNT DE UN POLIȚIST LOCAL. ” TU PUI ȚIGANII PE MINE MĂ?”, lucrătorii specializați ai Poliției municipiului Baia Mare, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de purtare abuzivă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 296 alin. 1 și 2 din Codul Penal.

Continuarea, pe vasiledale.ro

Lasa un comentariu