VIDEO. Bărbat prins cu peste 17 kilograme de cannabis în bagaj

Polițiștii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurori DIICOT Bistrița-Năsăud, au prins în flagrant un bărbat de 45 de ani, din Leşu, judeţul Bistriţa-Năsăud, care transporta peste 17 kilograme de cannabis.

Acţiunea a avut loc pe raza comunei Dumitra, unde polițiștii au oprit în trafic un microbuz, care aparține unei firmei de transport internațional de persoane, scrie observator.tv.

În urma controalelor efectuate, în bagajul suspectului au fost descoperite 11 pachete ce conțineau o substanță vegetală de culoare verde-oliv. În urma analizelor de laborator, a rezultat că este vorba de 17,22 kilograme de cannabis.

Cinci persoane din microbuz au fost audiate în acest sens. Totodată, polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bistrițean, de 36 de ani, bănuit, de asemenea, de comiterea infracțiunii de introducere în țară de droguri de risc.

În urma audierilor, anchetatorii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi bărbați, de 45 și 36 de ani, cercetați pentru infracțiunea de introducere în ţară de droguri de risc și complicitate la introducere în ţară de droguri de risc.

Suspecţii urmează să fie prezentați Tribunalului Bistrița-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasa un comentariu