VIDEO Autoturism de lux descoperit de polițiștii de frontieră la câteva ore de la semnalarea furtului

Autoturism de lux descoperit de polițiștii de frontieră la câteva ore de la semnalarea furtului. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați au reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi S. Acesta era declarat ca fiind furat din Germania.

În data de 28 mai a.c., în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetăţean bulgar, în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi S8, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2013.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta figurează  în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă cu doar câteva ore înainte de prezentarea la controlul de frontieră, a declarat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Galați, Inspector de poliție Carp Mădălia.

Șoferul a declarat că a împrumutat autoturismul

Șoferul a declarat că a împrumutat autoturismul de la un prieten din Germania și nu știa că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.  

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Autoturismul în valoare de 171.500 de lei (35.000 de euro), a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Autoturism de lux descoperit de polițiștii
Autoturism de lux descoperit de polițiștii

Video Accident rutier grav în Baza 3 din Iași! Un tramvai a rămas fără cabină.

În Baza 3 din municipiul Iași s-a produs un accident rutier grav. Un tramvai a rămas pur şi simplu fără cabină. Accidentul rutier s-a produs chiar la ieșirea din rondul de la Baza 3 din Iași.

Carmen Ghercă, purtător de cuvânt CTP Iași a transmis că accidentul nu s-a soldat cu victime. Din primele cercetări făcute la fața locului, reiese că vagonul cu număr de parc 125, de pe traseul 7, a plecat din rond pe culoarea verde a semaforului. Iar TIR-ul l-a acroșat la schimbarea direcției de mers.

În urma acestui accident, circulația tramvaielor de pe traseele 1b, 7 și 11 a fost afectată pentru aproximativ 40 de minute”, a transmis Carmen Ghercă, purtător de cuvânt CTP Iași.

leave a reply