VIDEO. Au apărut și imaginile care dovedesc că primarul municipiului Iaşi, este nevinovat. Prima reacție a edilului în EXCLUSIVITATE pentru Iași TV Life

Sâmbătă seară, Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi a fost implicat într-un accident rutier. În accidentul rutier a fost implicat încă în autoturism. Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime grave. Toate persoanele au fost uşor rănite.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, primarul Mihai Chirica este nevinovat. Pe imagini se poate vedea cum autoturismul marca BMW nu respecta culoarea roşie a semaforului şi intră în plin în maşină condusă de Mihai Chirica.

Mihai Chirica a declarat presei sâmbătă noapte că a trecut printr-o cumpănă şi că putea fi într-un scaun cu rotile.

„Am trecut o cumpănă, în care poţi vorbi despre cât de fragilă este viaţa. Tocmai terminasem evenimentul „Atipic Beauty”, unde cele mai multe femei frumoase erau în scaunul cu rotile din cauza unor accidente de circulaţie. Toate erau triste, dar aveau dorinţa de a merge mai departe. Astăzi e 8 Martie, sigur ar fi vrut să sărbătorească altfel, dar soarta aşa a decis… Ieri (n.r. sâmbătă) puteam fi ca ele, în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o şansa şi-i mulţumesc pentru asta. Toţi suntem bine, nimeni nu e rănit, iar maşinile se pot repara. De la Atipic Beauty am urcat la stadion să urez succes echipei, la pauză am decis să trec prin cartierul Alexandru cel Bun, să văd echipele care lucrau la marcajele rutiere… iar despre circulaţie… şi am ajuns aici… „, a declarat presei sâmbătă noapte primarul Iaşului.

Acesta a precizat că are carnet de peste 27 de ani şi că până acum nu a avut niciun accident.

„Dar aşa este soarta… mă bucur că şi celelalte două persoane din celălalt vehicul nu au păţit ceva deosebit. Sunt tineri, chiar foarte tineri şi nu-i voi părăsi la greu pentru că puteam pleca cu toţii pe un alt destin… Nu cred că au vrut să treacă prin asta şi voi sta lângă ei. PS: Ca să nu apară dubii testul etilotest a înregistrat 0 pentru amândoi, iar la măsurarea mea celălalt şofer a fost martorul Poliţiei.”, a mai precizat Chirica.

(Sursa Video: Youtube)

leave a reply