VIDEO. Alternativă de plată electronică a biletelor și abonamentelor cu preț redus și pentru elevi

Compania de Transport Public (CTP) Iași lansează și o alternativă de plată electronică a biletelor și abonamentelor cu preț redus pentru elevi.

Astfel, a fost lansat proiectul prin care pot fi achiziționate titluri de călătorie online, prin aplicația “24pay”, de către copiii și tinerii elevi.

„CTP Iași a creat platforma online prin intermediul căreia reprezentanții instituțiilor de învățământ pot introduce și actualiza, în orice moment, baza de date a elevilor care beneficiază de reducere a tarifelor pentru transportul public”, susțin reprezentanții CTP Iași.

Utilizarea aplicației este gratuită, iar platforma oferă posibilitatea utilizatorului să își gestioneze toate tranzacțiile. Cel mai important avantaj este modalitatea simplă de procurare a biletelor de oriunde, fără a mai fi necesară deplasarea la un punct de vânzare al CTP Iași.

Cum se plătește

„Elevii își pot achiziționa titluri de călătorie electronice cu preț redus după înregistrarea lor pe site-ul CTP Iași, la secțiunea «Elevi» și în aplicația «24pay». Sunt necesare, ulterior, înrolarea unui card bancar pe platforma online, ale cărui date pot fi șterse după fiecare tranzacție – facilitate oferită părinților pentru a urmări plățile”, au mai spus reprezentanții CTP Iași.

De precizat faptul că scanarea codurilor QR poate fi făcută atât de pe site-ul CTP Iași, cât și în stații, la tonete sau în orice mijloc de transport public. Până în prezent, 17 instituții de învățământ și-au creat cont pe platforma de CTP Iași, fiind înregistrate numele a peste 4.100 de elevi.

Lasa un comentariu