VIDEO. Accident spectaculos la Valea Lupului. Un Duster a spulberat parapeţii de pe E585 şi apoi s-a răsturnat

Un accident a avut loc în jurul orei 20 în Valea Lupului, în dreptul firmei Rombat, pe sensul de mers către intrarea în municipiul Iaşi.

Şoferul unui autoturism Duster a izbit violent parapeţii de pe mijlocului drumului şi apoi s-a răsturnat pe sensul de mers opus, scrie ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul care era inginer la o companie de construcţii din portofoliul unui mare asfaltator era băut, el avea o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Inginerul se numește Cristi Spiță și este din municipiul Iași, la fel ca și pasagerul din dreapta.

Cei doi veneau de la Bacău iar în timp ce coborau cu viteză dealul Antibiotice, în dreptul trecerii de pietoni de la Rombat, șoferul a scos telefonul din buzunar și s-a uitat la el.

În acel moment, acesta a pierdut controlul volanului, a lovit zece parapeți de plastic, apoi s-a răsucit prin aer și a aterizat la propriu cu roțile în sus pe sensul opus de mers.

Cei doi din autoturism au scăpat teferi datorită faptului că purtau centurile de siguranță. Șoferul abia a putut sufla în etilotestul polițiștilor, după cum se poate vedea și în imaginile de mai jos.

Lasa un comentariu