VIDEO. Accident grav la Schitu Duca. O persoană încarcerată

Grav accident rutier în satul Poieni, comuna Schitu Duca din județul Iași, joi seară.

Victimele, doi bărbați de 26 și 32 de ani au fost transportate la spital, iar cealaltă de 42 ani a refuzat transportul la spital, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași. 

La fața locului s-au deplasat un echipaj ASAS, un echipaj ACPI și un echipaj EPA, din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Iași.

PRECIZARILE ISU IASI:

„Accident rutier produs pe Drumul Național DN24, de pe raza localității Poieni, comuna Schitu Duca, județul Iași.

În jurul orei 17.00, apel de urgență 112. Se anunță un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Poieni, comuna Schitu Duca, între două autoturisme.

Apelantul comunică starea victimelor: „sunt 3 victime conștiente, din care una este încarcerată”. Dispecerul direcționează către locul intervenției de urgență două autospeciale de intervenție cu module de descarcerare și stingere și un echipaj de prim ajutor calificat, alături de un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Iași.

Victimele, adulți, bărbați primesc primul ajutor calificat la locul intervenției, concomitent cu descarecerarea celei de a treia victimă. Traficul a fost oprit o perioadă pe ambele sensuri de mers, până la revenirea stării de normalitate.

Victimele adulți bărbați, în vârstă de 26 și 32 ani au fost transportate la spital, iar cealaltă de 42 ani a refuzat transportul la spital.”

Lasa un comentariu