VIDEO! A fost condusă pe ultimul drum Roxana, românca ucisă de rechin în Egipt

Roxana, românca ucisă de un rechin în timp ce se afla în vacanţă în Egipt, a fost condusă pe ultimul drum. Într-o mare de lacrimi şi multă durere, apropiaţii au plâns-o pe femeia care plecase în excursia vieţii sale pentru a-şi sărbători aniversarea.

VIDEO AICI.

Roxana a ajuns acasă sâmbătă şi a fost aşteptată în lacrimi de părinţii săi. Era unicul lor copil. Luni, femeia a fost dusă de cei dragi pe ultimul drum, la cimitirul Bisericii ”Sf. Vineri” din Suceava.

Aşezată într-un sicriu alb şi încojurată de zeci de buchete şi coroane de flori, au fost ultimele momente pentru Roxana pe pământ. Încă şocaţi de cele întâmplate, apropiaţii au plâns sfârşitul tragic al funcţionarei de la Direcţia de Finanţe.

A fost condusă pe ultimul drum Roxana, românca ucisă de rechin în Egipt

„Roxana, de-a lungul vieții, ne-a făcut numai cinste, începând cu școala primară, liceu de profil economic, după care a urmat același profil, Facultatea de Științe Economice din București și a terminat-o în 2002, a terminat toate studiile, inclusiv două masterate, Resurse Umane și Contabilitate, după care a fost asistentă prepartator la SNSPA, după care fiind probleme cu salariu mic nu putea face față Bucureștiului și în 2008, după șase ani, a venit acasă la Suceava în urma unui concurs organizat de ANAF Suceava și de atunci figura la Executare silită în cadrul ANAF Suceava, până în momentul de acum.

Soarta fiecaruia e undeva sus, nu a fost căsătorită niciodată, ceea ce ne-a marcat și pe noi, poate că pretențiile au fost prea mari sau așa a fost scris în ceruri. Însă situația actuală și felul cum și-a găsit sfârșitul este ceva la care nu ne așteptam, mai ales că era foarte grijulie. Și profesia a învățat-o să respecte legislația și instrucțiuniile din domeniul de activitate. Uneori căuta să nu greșească în niciun fel, era un om spre perfecționism. Așa a fost educată din familie, așa am fost și noi ca părinți. Toată viața ei s-a comportat în felul acesta.”, a povestit tatăl româncei în exclusivitate pentru Observator.

Femeia de 44 de ani a avut parte de un sfârșit dramatic, fiind atacată și ucisă de un rechin. Acasă, părinții au primit șocați vestea morții fiicei lor. A fost un copil care i-a făcut mândrii și care acum se va întoarce între patru scânduri. Nu a apucat să se bucure de viață și nici să se căsătorească sau să devină mamă.

Sursa: observator

Lasa un comentariu