Victor Pițurcă a plecat de la Craiova. Anunțul făcut de club

Începutul de an aduce o veste bună pentru clujeni și una proastă pentru olteni. Petrescu rămâne la CFR încă doi ani, în timp ce Pițurcă a părăsit CSU Craiova, acuzând zgârcenia patronului, care nu i-a adus jucătorii promiși.

“Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului, la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!”, se arată în comunicatul emis de olteni.

La rândul său, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Piți a fost extrem de ferm, acuzând neînțelegerile cu conducerea clubului: “Doar nu era să rămân aici, să stau să mă bată CFR și FCSB”, scrie libertatea.ro.

Victor Pițurcă ar avea oferte din plin, fiind dorit de naționala Omanului și de Pyramids FC, locul 6 din Egipt.

În plus, Pițurcă a fost nemulțumit de faptul că s-ar fi discutat despre transferul dinamovistului Dan Nistor în Bănie și chiar se ajunsese la un acord pentru transfer, fără ca el să fi fost consultat.

Petrescu, până în 2022

În Ardeal, campioana le-a dat fanilor săi o veste excelentă: Dan Petrescu, 52 de ani, a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj, risipindu-se astfel zvonurile care îl dădeau ca și plecat pe “Bursuc” din Gruia. Petrescu a semnat un nou contract cu CFR Cluj, valabil până în iunie 2022!

“Bursucul” a fost la baza succesului lui CFR din ultimii doi ani, câștigând campionatele alături de clujeni în sezoanele 2017-2018 și 2018-2019.

De asemenea, tehnicianul a reușit în această toamnă să califice formația din Gruia în “16”-imile Europa League, după un parcurs excelent într-o grupă din care au mai făcut parte Celtic, Lazio și Rennes.

Lasa un comentariu