Vicepreşedintele USR-PLUS: Chirica trebuie să facă un pas în spate acum, pentru binele Iaşului şi al Moldovei

Miercuri, vicepreşedintele USR-PLUS, deputatul Iulian Bulai i-a cerut liberalului Mihai Chirica să demisioneze din funcţia de primar al municipiului Iaşi. Această propunere vine ca urmare a inculpării într-un dosar instrumentat de DIICOT.

,,Cosette Chichirău este singurul lider legitim din Iaşi care trebuie să conducă al doilea cel mai mare oraş din România. Chirica trebuie să facă un pas în spate acum, pentru binele Iaşului şi al Moldovei. Atunci când foloseşti mai mult timp în tribunale sau pe la audieri cu procurorii decât lucrând pentru cetăţeni, trebuie sa înţelegi că e timpul să pleci. Chirica trebuie să plece din această funcţie, PNL trebuie să se delimiteze faţă de acest politician care îi discreditează acum. Trebuie organizate rapid alegeri parţiale la Iaşi. Cosette şi echipa USR-PLUS vor guverna oraşul cu respect pentru cetăţeni şi faţă de banul public! Mafia trebuie stârpită”, a scris, pe Facebook, Iulian Bulai.

Amintim că primarul Mihai Chirica a anunțat, miercuri, că se suspendă din funcția de președinte interimar al Filialei Iași a PNL. Cu doar câteva ore înainte, președintele PNL Iași, Costel Alexe, a procedat la fel. Amândoi sunt inculpați în două dosare diferite.

Lasa un comentariu