Vezi care a fost ultimul mesaj al Adelei, tânăra polițistă care s-a sinucis în baia gării din Strehaia

Adela, poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia, cu pistolul din dotare, avea 25 de ani şi era căsătorită de numai câteva luni tot cu un polițist.

Tânăra suferea de ceva timp de depresie, iar apropiații ar fi încercat să o ajute, însă în zadar. Unul dintre prietenii fetei a făcut mărturii despre mesajul de adio pe care i l-a transmis soțului.

Adela i-ar fi dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, și i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, ea și-a închis telefonul și a plecat în baia din gară unde s-a împușcat.

Bărbatul a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni, astfel că i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa, dar care au găsit-o într-o baltă de sânge.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.
După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte”, a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

Citește și Vezi cine este tânăra polițistă care s-a împușcat în baia gării din Strehaia

Lasa un comentariu